Receptai
Žaliavalgiškos tartaletės
Receptas 5 tartaletėms
Pagrindui reikės:
50g anakardžių
50g migdolų
4š. agavų sirupo
Šokoladiniam sluoksniui reikės:
110g mirkytų anakardžių
5š. augalinio pieno
3š. nesaldžios kakavos
3š. agavų sirupo
Kaip gaminti:
1. Šokoladiniam sluoksniui reikalingus anakardžius užmerkite ir palikite nakčiai (arba mažiausiai 2val.)
2. Pagrindui reikalingus ingredientus sudėkite į smulkintuvą ir sumalkite iki vientisos masės. Šią masę sudėkite į aliejumi pateptas formeles (mes naudojome metalines tartalečių formeles). Formeles bent pusvalandžiui sudėkite į šaldymo kamerą.
3. Mirkytus anakardžius ir visus kitus šokoladiniam sluoksniui reikalingus ingredientus smulkintuvu sumalkite iki vientisos kreminės masės.
4. Šokoladinį sluoksnį sudėkite į tartaletes ir įdėkite į šaldymo kamerą pusvalandžiui.
5. Rekomenduojame tartaletes išimti iš šaldymo kameros 5min prieš jas ragaujant.
Skanaus!
Už receptą dėkojame Eglei Bartkutei.