Receptai
Penne makaronai „bolognese“
Turime šio recepto video! Peržiūrėti jį galite čia: Penne makaronai „bolognese“ – Receptas – Tapk auGalingas
Reikės:
aliejaus
1 svogūno
6-8 pievagrybių
1 morkos
druskos
pipirų
225 g pomidorų tyrės
8-10 vyšninių pomidoriukų
100 g lęšių
230 ml daržovių sultinio
200 g Penne makaronų
augalinio sūrio (pasirinktinai)
Paruošimas:
Smulkiai supjaustykite svogūną, pievagrybius ir morką. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol suminkštės.
Daržovėms apkepus, supilkite pomidorų tyrę, per pusę supjaustytus pomidoriukus, lęšius bei daržovių sultinį. Išmaišykite ir pavirkite apie 5-10 minučių.
Sudėkite makaronus ir virkite, kol išvirs. Jei trūksta skysčio, galite įpilti šiek tiek vandens.
Makaronams išvirus užsitarkuokite sūrio. Skanaus!