Receptai
Grikių lietiniai su pievagrybiais ir tofu
Ingredientai tešlai:
½ stiklinės grikių miltų
¾ stiklinės vandens
⅔ stiklinės sojų pieno
Šaukštelis aliejaus
Druska, pipirai
Aliejus kepimui
Įdarui reikės:
220 g (3 stiklinių) pievagrybių
90 g tofu
Saujos špinatų
Šaukšto sojos padažo
Pipirų
Šaukštelio česnako
Šaukšto mielių dribsnių (pasirinktinai)
¼- ⅓ stiklinės sojos pieno
Aliejaus kepimui
Gaminimas:
Visus tešlos ingredientus gerai sumaišyti. Lietinius kepti ant įkaitintos keptuvės su nedideliu kiekiu aliejaus.
Supjaustyti pievagrybius, tofu susmulkinti į mažus gabalėlius. Pakepti porą minučių nedideliame kiekyje aliejaus ant vidutinės ugnies. Įdėti špinatų, sojos padažą, prieskonius ir įpilti sojų pieno. Viską kepti apie 3 min. Paruoštą įdarą dėti į lietinius.
Skanaus!