Receptai
Chilli sin carne
2 -3 porcijoms reikės:
2 raudonųjų svogūnų
1 didelės skiltelės česnako
1 didelės morkos
2 žaliųjų paprikų
1 skardinės konservuotų kukurūzų
1 skardinės raudonųjų pupelių
jelapeno pipiro gabalėlių (jei mėgstate aštrumą)
2 skardinių smulkintų pomidorų savo sultyse
pusės stiklinės alaus
maltų aštriųjų pipirų, maltos kalendros
Gaminimas:
Smulkiai supjaustykite česnaką ir svogūnus, apie 4 minutes pakaitinkite keptuvėje. Susmulkinkite morką, sudėkite į keptuvę. Supilkite alų. Net jei patiekalo ragaus ir vaikai, nesijaudinkite dėl alkoholio – jis išgaruos verdant, liks tik malonus salyklo prieskonis. Po 10 minučių įdėkite smulkiais gabaliukais pjaustytas žaliąsias paprikas ir pipirus bei supilkite abi skardines pomidorų. Praėjus dar 5-6 minutėms sudėkite pupeles ir kukurūzus bei likusius prieskonius. Viską patroškinkite dar 7-10 minučių ant lėtos ugnies.
Rekomenduojame patiekti su ryžių garnyru.
Skanaus!