Tofinienė

Reikės:

1 svogūno

3 v. š. aliejaus

200 g kieto tofu

a. š. juodosios druskos

½ a. š. ciberžolės

a. š. rūkytos paprikos

2 a. š. maistinių mielių dribsnių

saujos vyšninių pomidoriukų 

60 ml nesaldinto sojų pieno

žiupsnelio pipirų

 

Paruošimas: 

  • Smulkiai supjaustykite svogūną ir porą minučių apkepkite aliejuje, kol suminkštės.
  • Pirštais susmulkinkite tofu ir sumeskite į keptuvę. 
  • Šiek tiek apkepus tofu, suberkite prieskonius: juodąją druską, ciberžolę, rūkytą papriką, maistinių mielių dribsnius. Toliau kepkite vis pamaišydami. 
  • Sudėkite supjaustytus pomidoriukus, supilkite sojų pieną, suberkite pipirus ir vis pamaišydami dar kepkite porą minučių. 

 

Patiekimui galima užbarstyti česnako laiškų. Skanaus! 


Receptą video formatu rasite čia:https://www.youtube.com/watch?v=7pIaeerCU4o

info@tapkaugalingas.lt

Privatumo politika

DUK