Ryžių makaronai su tofu ir daržovėmis

Reikės:

aliejaus

1 raudono svogūno

2 v. š. sojų padažo

6 pievagrybių

130 g kietojo tofu

⅓ a. š. aitriosios paprikos miltelių

⅔ a. š. saldžiosios paprikos miltelių

½ a. š. ciberžolės

1 a. š. kario

½ raudonosios paprikos

⅓ cukinijos

200 ml kokosų pieno

158 ml vandens

200 g ryžių makaronų


 

Paruošimas:

  • Įkaitintame aliejuje apkepkite į griežinėlius supjaustytą svogūną.
  • Svogūnui apkepus, užpilkite sojų padažo, sudėkite supjaustytus pievagrybius, tofu ir prieskonius. Kepkite vis pamaišydami.
  • Sudėkite supjaustytą papriką ir cukiniją. Supilkite kokosų pieną ir vandenį, virkite apie 10 min.
  • Sudėkite ryžių makaronus ir virkite, kol suminkštės. Jei neužtenka skysčio, galite įpilti šiek tiek vandens.
  • Patiekdami galite užbarstyti sezamo sėklų. Skanaus!

info@tapkaugalingas.lt

Privatumo politika

DUK