Pupelių troškinys su džiovintomis slyvomis

Reikės:

aliejaus

1 svogūno

6-8 pievagrybių

1 tarkuotos petražolės šaknies

2 tarkuotų morkų

2 lauro lapų

3 kvapiųjų pipirų

5 gvazdikėlių

3 kadagio uogų

250 ml vandens

450 g pomidorų pastos

2 a. š. rūkytos paprikos

8-10 supjaustytų džiovintų slyvų

druskos

120 g virtų baltųjų pupelių


 

Paruošimas:

  • Puode įkaitinkite aliejų ir sudėkite smulkiai supjaustytą svogūną, pievagrybius, petražolės šaknį, morkas, lauro lapus, pipirus, gvazdikėlius ir kadagio uogas. Kepkite apie 5 minutes.
  • Supilkite vandenį ir, uždengus dangčiu, troškinkite apie 5 minutes.
  • Supilkite pomidorų pastą, suberkite rūkytą papriką, slyvas ir žiupsnelį druskos. Troškinkinte apie 7-10 minučių.
  • Sudėkite pupeles ir išmaišykite. Skanaus!

info@tapkaugalingas.lt

Privatumo politika

DUK