Penne makaronai „bolognese“

Reikės:

aliejaus

1 svogūno

6-8 pievagrybių

1 morkos

druskos

pipirų

225 g pomidorų tyrės

8-10 vyšninių pomidoriukų

100 g lęšių

230 ml daržovių sultinio

200 g Penne makaronų

augalinio sūrio (pasirinktinai)

 

Paruošimas: 

  • Smulkiai supjaustykite svogūną, pievagrybius ir morką. Kepkite įkaitintame aliejuje, kol suminkštės.
  • Daržovėms apkepus, supilkite pomidorų tyrę, per pusę supjaustytus pomidoriukus, lęšius bei daržovių sultinį. Išmaišykite ir pavirkite apie 5-10 minučių.
  • Sudėkite makaronus ir virkite, kol išvirs. Jei trūksta skysčio, galite įpilti šiek tiek vandens.
  • Makaronams išvirus užsitarkuokite sūrio. Skanaus!

info@tapkaugalingas.lt

Privatumo politika

DUK