Naminė granola

Reikės:

2 puodelių avižinių dribsnių

1 puodelio lukštentų kanapių sėklų

2 šaukštelių čia sėklų (maltų arba nemaltų)

1 šaukštelio cinamono

1 šaukštelio vanilės

1/4 šaukštelio druskos

1/3 ar 1/2 puodelio (pagal skonį) saldiklio - agavų arba klevų sirupo nektaro

Galima keisti skonį dedant papildomai džiovintų vaisių, riešutų ar sėklų.

 

Gaminimas:

Sumaišyti visus sausus ingredientus ir tada įmaišyti sirupą, kol viskas tvarkingai pasidengs. Kepti 150 laipsnių orkaitėje apie pusvalandį, per tą laiką galima kartą ar du kartus pamaišyti, apversti.

Skaninti šviežiais vaisiais, šviežiom ar šaldytom uogom, augaliniu pienu ar jogurtu.

 

Skanaus!

 

Receptas ir nuotrauka - iš every special day.

info@tapkaugalingas.lt

Privatumo politika

DUK