Maltinukai su morkomis, avinžirniais ir bolivine balanda

Reikės:

3 virtų morkų

pusės puodelio avinžirnių

pusės puodelio bolivinės balandos kruopų

kario prieskonių

kalendros

aliejaus kepimui

kukurūzų trupinių ar džiuvėsėlių

sojų padažo

šaukšto tahinio pastos arba riešutų sviesto

 

Gaminimas:

Sutrinkite virtas morkas, avinžirnius (virtus arba mirkytus) ir visus prieskonius šakute. Trintuvu sutrinkite gerai išmirkytas arba virtas ir atvėsintas bolivinės balandos kruopas. Viską sumaišykite. Įdėkite kukurūzų ar džiūvėsėlių tirštai konsistencijai gauti, formuokite norimo dydžio maltinukus ir kepkite. Siūlome patiekti su salotomis, daržovių ar kruopų garnyru arba tiesiog dėti ant duonos. Skanaus!

 

Receptas ir nuotrauka - iš Magic Mushrooms.

info@tapkaugalingas.lt

Privatumo politika

DUK