Kokosų ir anakardžių kremo desertas

Reikės:

kokosų pieno (riebiosios dalies, iš skardinės)

anakardžių

vanilės esencijos

mėgstamo sirupo

 

Paskaninimui:

uogų, vaisių, sausainių, riešutų

(čia naudoti Gaidelio sausainiai ir persikai)

 

Kaip gaminti:

  1. Išmirkyti anakardžius - užpylus vendančiu vandeniu, užtruks pusvalandį, kambario temperatūros - 2 valandas.
  2. Į maisto smulkintuvą sudėti lygias dalis mirkytų anakardžių ir kokosų pieno, o tada sutrinti iki vientisos masės.
  3. Pagal skonį pagardinti vanilės esencija ir mėgstamu sirupu, o tada dar kartą sumaišyti.
  4. Serviruoti stiklinėse, viršų papuošti mėgstamų vaisių ir sausainių gabaliukais.

Labai lengva ir gaivu!

 

Už receptą dėkojame Vaivai Būgaitei.

info@tapkaugalingas.lt

Privatumo politika

DUK