Grikių kepsneliai su salotomis

Reikės:

80g grikių

60g moliūgo

90g pievagrybių

25g svogūno

10g krapų

Rūkytos paprikos

Druskos, pipirų

Šiek tiek kmynų

 

Grikius išvirti. Moliūgą smulkiai sutarkuoti. Svogūną, krapus ir pievagrybius susmulkinti. Sumaišyti visus ingredientus kartu ir paskaninti druska, prieskoniais.

Formuoti, dedant tiesiai į keptuvę “kepsnelius” ir apkepti iš abiejų pusių.

 

Salotoms:

Pirmas variantas:

2 morkos

gabaliukas saliero stiebo

0,5 šaukštelio garstyčių kremo

Morkas sutarkuoti, salierą susmulkinti ir viską sumaišyti su garstyčiomis.

 

Antras variantas:

saulėgrąžų daigai

špinatai

6vnt saulėje džiovintų pomidorų

Viską kartu sumaišyti.

 

Gardaus!

 

Recepto ir nuotraukos autorius - Rojaus daržas. 

info@tapkaugalingas.lt

Privatumo politika

DUK