Fettuccine su labai pomidoriniu sojos faršo padažu

Reikės:

Fettuccine makaronų

sojos faršo

raudonojo svogūno

česnako

pomidorų pastos

vyšninių pomidoriukų

džiovintų pomidorų

šviežio baziliko ir čiobrelio

 

Kaip gaminti:

  1. 10min apvirkite sojos faršą (jei perkate jį sausą).
  2. Keptuvėje ant vidutinės ugnies apskrudinkite sojos faršą - būtina nuolat maišyti, kad neprikeptų.
  3. Tuomet į keptuvę sudėkite smulkiai supjaustytą raudonąjį svogūną ir išspauskite norimą kiekį česnako skiltelių. Pridėkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  4. Svogūnui sukepus iki skaidrumo, supilkite pomidorų pastą, sudėkite per pusę perpjautus vyšninius pomidoriukus ir smulkiai sukapotus džiovintus pomidorus.
  5. Palikite pasitroškinti.
  6. Išvirkite makaronus sūdytame vandenyje - labai svarbu jų nepervirti!
  7. Patiekite makaronus su padažu, apibarstykite šviežio baziliko ir čiobrelio lapeliais.

Skanaus!

 

Už receptą dėkojame Vaivai Būgaitei.

info@tapkaugalingas.lt

Privatumo politika

DUK