Burokėlių ir bolivinės balandos kepsnys

Reikės:

100g virtų burokėlių

4 šaukštų (100g) virtos raudonosios bolivinės balandos (tinka ir balta)

2 šaukštų tapijokos arba ryžių miltų (20g miltų sumaišytų su 80ml vandens)

1 šaukšto sojų padažo

½ svogūno (50g)

1 skiltelės smulkinto česnako

3-4 šaukštų džiūvėsėlių (40g)

2 šaukštų aliejaus

 

Paruošimas:

Nulupkite burokėlius ir sutarkuokite.

Smulkiai supjaustykite svogūnus ir apkepkite su šaukštu aliejaus.

Į didelį dubenį sudėkite miltus su vandeniu, bolivinę balandą, česnaką, džiūvėsėlius ir sojų padažą. Pabarstykite pipirų ir viską išmaišykite. Įdėkite burokėlius su svogūnais ir vėl pamaišykite.

Iš mišinio formuokite kepsnius.

Kepkite juos keptuvėje su šiek tiek aliejaus. 5 minutės kiekvienai pusei.

info@tapkaugalingas.lt

Privatumo politika

DUK