Avinžirnių ir saldžiųjų bulvių karis

Reikės:

ryžių

didelės saldžiosios bulvės

tofu arba skardinės konservuotų avinžirnių

špinatų

svogūnų

kario pastos

skardinės kokosų pieno

 

Kaip gaminti:

  1. Saugodami pirštus smulkiais gabaliukais supjaustykite saldžiąją bulvę, ją apkepkite ir patroškinkite keptuvėje.
  2. Bulvei truputį suminkštėjus, sudėkite smulkiai pjaustytą svogūną.
  3. Truputį pakepę sudėkite tofu arba konservuotus avinžirnius, viską kartu patroškinkite.
  4. Supilkite kokosų pieną, leiskite viskam užvirti.
  5. Sudėkite špinatus ir kario pastą.
  6. Patiekite karį su ryžiais.

Skanaus!

 

Už receptą dėkojame Vaivai Būgaitei.

 

 

 

info@tapkaugalingas.lt

Privatumo politika

DUK